Și-a tras fiica după el! Vanda Vlasov, urmărită penal în dosarul în care tatăl său este acuzat de corupție

0
93

Vanda Vlasov, fost prim-vicepreşedinte al Curţii de Arbitraj, este urmărită penal pentru fals în dosarul în care tatăl său, Mihail Vlasov, fost preşedinte al Camerei de Comerţ, este cercetat pentru corupţie.

 

 

Vanda Vlasov s-a prezentat miercuri la sediul DNA, unde i s-au adus la cunoştinţă acuzaţiile. Ea urmează să îşi prezinte apărarea în cauză.

 

Procurorii DNA o acuză de fals, în sensul că ar fi ar fi instigat o angajată din subordinea sa să redacteze un document din care să reiasă că nu ea a fost desemnată de Mihail Vlasov pentru a da o soluţie favorabilă în cazul în care acesta este acuzat.

 

Mihail Vlasov a fost arestat preventiv pe 19 martie după ce a fost prins în flagrant în timp ce primea mită 200.000 de euro de la un om de afaceri. El i-ar fi promis acestuia o soluţie favorabilă într-un dosar la Curtea de Arbitraj, instanţă unde fiica sa, Vanda Vlasov, era prim-vicepreşedinte.

 

Mihail Vlasov a fost eliberat din arestul preventiv în 25 aprilie, fiindu-i impusă, în schimb, măsura arestului la domiciliul din Iaşi.

 

 

(Sursa: digi24.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentVIDEO. Centrul Iașului va fi paralizat în week-end. 20.000 de pelerini, așteptați la beatificarea episcopului Anton Durcovici
Articolul următorTragedie. Cel puțin 200 de mineri morți în explozia subterană din Turcia
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments