VIDEO. Alte două medalii pentru România la Europenele de gimnastică de la Sofia

0
71

 

 

Junioarele Laura Jurcă şi Andreea Iridon au cucerit, duminică, două medalii de argint în finală la sărituri respectiv la bârnă, la Campionatul European de gimnastică de la Sofia, acestea fiind a patra şi a cincea medalie pentru delegaţia României.
 

Laura Jurcă a fost notată cu 14.383 în finala de la sărituri, cu care a câştigat medalia de argint.

Pe podium au mai urcat Elissa Downey (Marea Britanie, 14.633), medalie de aur, şi Amy Tinkler (Marea Britanie, 14.349), bronz.

Junioara Andreea Iridon a cucerit, duminică, medalia de argint la bârnă, în timp ce Anda Butuc s-a clasat pe locul şase în aceeaşi finală.

Andreea Iridon a fost notată cu 14.433, cu care a obţinut medalia de argint, în timp ce Anda Butuc a primit nota 13.333, ocupând locul 6. Pe podium au mai urcat Angelina Melnikova (Rusia, 14.575), medalie de aur, şi Tabea Alt (Germania, 14.200), bronz.

 


 

Anterior, echipa de senioare a câştigat medalia de aur, iar cea de junioare a obţinut medalia de bronz. O altă medalie, de argint, a fost cucerită de junioara Laura Jurcă la individual-compus.

La senioare, România va mai fi reprezentată în finalele pe aparate de duminică, de Larisa Iordache la sărituri, paralele, bârnă şi sol, respectiv Diana Bulimar în finala de la bârnă.

Obiectivul delegaţiei României la CE de la Sofia a fost de obţinerea a trei-patru medalii.

La ediţia din 2012 a Campionatului European, echipa de senioare a României a cucerit medalia de aur, cea din 2014 fiind a şaptea din palmaresul echipei tricolore.

 

 

 

(Sursa: gandul.info)

 

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentVIDEO. Va naşte, după care va fi ucisă. Ce i-a adus unei femei din Sudan CONDAMNAREA LA MOARTE
Articolul următorTatăl Gabrielei Szabo a murit sâmbătă seară. Mesajul lui Victor Ponta
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments