VIDEO. Crin Antonescu: „Nu vom lăsa România pe mâna baronilor roșii, indiferent de exit-polluri și de rezultatele acestor alegeri”

0
57

 

Cei care își închipuie că doi, trei sau cinci liberali capturați din diverse motive pot substitui voința unui partid – care de 139 de ani trăiește din valori și nu din pomeni – se înșală amarnic, a declarat, duminică seara, liderul liberal Crin Antonescu, după ce fostul său coleg de alianță, președintele PSD, Victor Ponta, a spus că îi invită la discuții pe acei lideri ai PNL care doresc refacerea USL.
 

„Indiferent de rezultatul acestor alegeri, vreau să îi asigur pe toți cetățenii României care au votat sau nu, pe toți membrii PNL, pe toți cei care ne-au dat votul că PNL este singurul partid care pe baza principiilor și în virtutea unor valori a fost capabil să părăsească o guvernare și ca atare nu poate fi ademenit cu un loc mai mult sau mai puțin călduț într-o guvernare”, a declarat Crin Antonescu, citat de Digi 24.

„Nu vom lăsa România pe mâna baronilor roșii, indiferent de exit-polluri și de rezultatele acestor alegeri”, a promis liderul liberal.

 


 

„PNL va lupta și în 2014 așa cum a făcut-o în 1996, în 2004 și așa cum a făcut-o în 2012 împotriva tentativei oricui de a instaura un partid-stat la conducerea României”, a adăugat Crin Antonescu.

 

„Acest război nu s-a terminat, indiferent cât de veseli sunt unii astăzi, în urma unor exit-polluri sau a unor rezultate oficiale. Bătălia politică a acestui an e una majoră pentru România, iar opțiunea PNL a fost făcută și e definitivă. În această bătălie, PNL va reprezenta cetățenii împotriva baronilor, va reprezenta dreapta împotriva stângii, va reprezenta speranța și prooiectul de occidentalizare a României împotriva feudalismului roșu în ediție PSD revăzută și adăugită”, a mai spus președintele PNL.

 

El a ținut să precizeze că acest lucru nu îl spune doar liderul partidului, ci toți liberalii adevărați. 

 

 

 

(Sursa: digi24.ro)

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments