VIDEO. Definește fumusețea! Reprezintă părul pubian al femeii o atracție naturală pentru bărbați?

0
1579

Regizorul Saam Farahmand a realizat o serie de clipuri intitulate „Defineşte frumuseţea“, într-unul dintre acestea, „Les Fleurs“, fiind înfăţişată o femeie goală, epilată complet, după modelul în care cei mai mulţi ne raportăm la îngrijirea corporală şi percepem aspectul atrăgător în ceea ce priveşte o femeie. Provocarea proiectului constă în prezentarea frumuseţii naturale, fără artificii, într-un mod greu de digerat pentru unele persoane.

 

 

Înlăturarea părului nedorit de pe trup a devenit, cel puţin pentru femei, dar în ultima vreme şi pentru tot mai mulţi bărbaţi, o normalitate în numele căreia s-a dezvoltat o întreagă industrie.

 

De la zeci, chiar sute de produse cosmetice destinate îndepărtării părului, până la saloane de cosmetice utiliate cu cele mai noi tehnologii laser sau cu lumină intens pulsată care au acelaşi scop, să ne scape de părul de pe trup, trupul feminin, în special, este supus convenţiilor.

 

Clipul regizat de Farahmand explorează încercările la care este supus trupul femeii pentru a se conforma frumuseţii aşa cum este ea înţeleasă în ziua de azi.

 

Ansamblul celor cinci filmuleţe prezintă ceea ce se presupune că se apropie astăzi de perfecţiunea fizică, în contrast cu ideea de imperfecţiune. Următorul clip din serie va fi lansat marţi, 13 mai.

 

Părerile despre acest proiect au fost împărţite, dar abordarea artistică a subiectului pilozităţii feminine nedorite, fie că este vorba despre părul pubian, de la subraţ sau de pe alte zone ale corpului, duce mai degrabă cu gândul la un omagiu adus naturaleţii feminine.

 

 

(Sursa: adevarul.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments