VIDEO. O familie cu patru copii, cât pe ce să rămână fără casă, după ce unul dintre băieți s-a jucat cu chibriturile

0
63
Foto: newspascani.com

Sursa: newspascani.com

Foto: newspascani.com

O femeie cu patru copii din satul Hărmăneasa, comuna ieșeană Heleșteni a trecut prin clipe de groază marți seara. Unul dintre minori, un băiețel de 4 ani lăsat nesupravegheat, s-a jucat cu chibriturile lângă un grajd aflat în imediata apropiere a casei.

 

 

Flăcările s-au extins imediat, iar fumul a fost văzut de o vecină care a sunat la 112, cât și la primar, în jurul orei 19.00. Imediat au sosit cei de la SVSU, împreună cu vecinii din zonă, care s-au luptat cu focul pentru a nu se extinde și la casă.

 

Au sosit apoi și pompierii de la subunitatea din Pașcani cu 2 autospeciale și au reușit să lichideze incendiul.

 

Familia Hamciuc are 4 copii, cel mai mic în vârstă de 2 luni. În momentul producerii incendiului, doar mama lor era acasă cu ei, tatăl era plecat la munca câmpului, dar a ajuns și el între timp.

 

Impresionantă a fost și mobilizarea vecinilor, a voluntarilor și a pompierilor, în total aproximativ 30 de persoane au sărit să dea o mână de ajutor familiei, care are o situație materială precară.

 

Din păcate a ars tot grajdul, format din două anexe de aproximativ 100 mp. După lichidarea incendiului, a fost adus un buldoexcavator de la Primărie pentru a îndepărta toate deșeurile care fumegau și pentru ca locuința să fie în siguranță.

 

 

(Sursa: newspascani.com)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments