VIDEO. Pompier ieșean acuzat că a venit beat la acțiunea de căutare a unui tânăr înghițit de apele Jijiei

0
64
[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/KSk_AqzdwI0?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Pompierii ieșeni şi rudele unui tânăr care a dispărut în apele Jijiei duminică, 18 mai, au reluat marți, căutările trupului, dar totul s-a lăsat cu scandal.

 

Maricel Sandu (19 ani), din Cîrniceni, comuna Popricani, a mers la duminică la scăldat în Jijia, alături de un prieten. Bun înotător, tânărul s-a aruncat în râu şi, la un moment dat, s-a băgat cu capul sub apă, dar nu a mai ieşit la suprafaţă, arată Ziarul de Iași.

 

Prietenul său l-a căutat, dar degeaba. La faţa locului au ajuns şi pompierii, care au început şi ei căutările pe apă, cu ajutorul unei bărci cu motor.

 

Modul în care au acţionat aceştia a supărat rudele tânărului.”Ieri, noi căutam pe maluri să vedem dacă apare trupul la suprafaţă, iar pompierii îşi făceau treaba superficial. Cum plecam noi din zonă, ei se retrăgeau la umbră. Mai mult, unul dintre pompieri a venit beat şi ne-am gândit să îl reclamăm la poliţie”, a spus una dintre rudele tânărului.

 

 

(Sursa: ziaruldeiasi.ro)
0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments