VIDEO. Una dintre cele mai frumoase femei ale lumii a fost spionată un an în dormitor prin intermediul webcam-ului

0
81

 

 

Timp de un an, Cassidy Wolf (20 ani), care a fost desemnată anul trecut Miss Teen SUA, a fost spionată de un hacker, prin intermediul webcam-ului de la calculatorul său.
 

Cassidy Wolf susţine că hackerul a obţinut astfel imagini din dormitorul ei, în care apare dezbrăcată şi face lucruri „care se fac în intimitate”.

Tânăra a declarat că nu şi-a dat seama că era spionată, pentru că becul de la webcam nu s-a aprins. Ea a realizat că a fost filmată atunci când hackerul a încercat să se logheze pe contul ei de Facebook, apoi i-a trimis un mail în care i-a promis că fotografiile nu vor fi publicate dacă ea plăteşte o sumă de bani.

 

Wolf este una dintre cele peste o jumătate de milion de persoane care au fost victime ale unor astfel de hackeri care folosesc un anumit tip de software pentru spionaj. Un număr de 97 de persoane au fost arestate pentru spionaj prin intermediul acestui tip de software, denumit “Blackshades Remote Access Tool.”

„Acest lucru s-a întâmplat înainte să devin miss, pe când eram o puştoaică de liceu obişnuită. Acum, sunt mândră că îmi pot împărtăşi povestea, pentru ca alţii să se ferească”, a declarat Cassidy Wolf.

 


 

Ea a povestit la CNN că, atunci când a aflat că a fost spionată a fost şocată. “Mama şi cu mine am izbucnit în plâns, am fost în stare de şoc. Nu ne venea să credem că acest lucru chiar se poate întâmpla”, a povestit tânăra la CNN.

Hackerul, Jared James Abrahams din Temecula, California, a fost condamnat la 18 luni de închisoare.

 

 

 

(Sursa: gandul.info)

 

 

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentVIDEO. Un clip care susţine că aselenizarea din 1969 nu a fost falsificată de americani
Articolul următorCUTREMUR LA VÂRFUL PNL. Klaus Iohannis și Crin Antonescu AU DEMISIONAT. „Îmi voi ţine cuvântul şi voi demisiona din fruntea PNL"
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments