Violată cu acordul părinților. Adolescentă de etnie romă batjocorită de viitorul mire. Scandalul s-a mutat la tribunal

0
124

Judecătorii ieşeni au finalizat luni un dosar de viol în care inculpat a fost un bărbat de etnie romă din localitatea Grajduri.

 

Curtea de Apel Iaşi a decis să pună sub sechestru averea lui Nicuşor Stănescu, până ce acesta va plăti daunele morale de 15.000 de lei unei fete de 12 ani, fiind acuzat că a violat-o. Stănescu a fost condamnat, de asemenea, la patru ani de închisoare cu suspendare.

 

Povestea victimei lui Stănescu a început în toamna anului trecut. Atunci părinţii ei au fost contactaţi de Cornel şi Portocala Stănescu, părinţii condamnatului. Ieşenii le-au spus prin telefon gălăţenilor că au un băiat de 22 de ani, pe care ar vrea să-l logodească cu fiica lor. Ulterior, cele două familii s-au întâlnit şi au pus la punct detaliile „afacerii“.

 

La începutul lunii noiembrie, adolescenta a venit cu părinţii ei în Lunca Cetăţuii, acolo unde familia Stănescu le-a arătat casa în care vor locui cei doi logodnici, dar şi averea de care dispun. După ce familia din Munteni – Galaţi a examinat locul în care minora urma să locuiască, aceasta a fost lăsată de una singură la familia Stănescu.

 

„Părinţii fetei au anunţat-o pe aceasta că va locui acolo câteva săptămâni, pentru a se obişnui şi a se cunoaşte cu băiatul. Minora nu a vrut acest lucru şi a început să plângă, însă părinţii au hotărât ca aceasta să rămână în localitatea Lunca Cetăţuii“, au precizat procurorii citați de Ziarul de Iași.

 

Cât timp a stat la Lunca Cetăţuii, minora a fost forţată să întreţină raporturi sexuale cu Nicuşor Stănescu. Fata a fost luată până la urmă de părinţi, în urma unui scandal de amploare între cele două familii ţigăneşti.

 

 

(Sursa: ziaruldeiasi.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentAu americanii un plan secret? Ce vor să facă dacă erupe supervulcanul Yellowstone
Articolul următorDupă mai bine de 3 ani, Spitalul din Târgu Frumos se redeschide. El va funcționa ca secție exterioară a Spitalului Municipal din Paşcani
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments