Antonio Banderas s-a cuplat cu Sharon Stone

0
175

 

 

La doar câteva săptămâni de cand s-a despărţit de soţia sa, Melanie Griffith, Antonio Banderas s-a refugiat în braţele altei femei. Actorul s-a cuplat cu buna lui prietenă, Sharon Stone.
 

După ce actorul s-a despărţit de soţia sa Melanie Griffith, între cei doi pare a fi mai mult decât o relaţie de prietenie.

„Antonio şi Sharon sunt prieteni buni de mulţi ani. Au flirtat întotdeauna cu neruşinare unul cu celălalt, iar acum sunt mai apropiaţi ca niciodată. Totul e destul de relaxat deocamdată între ei, pentru că vor ca relaţia lor să rămână discretă, din respect pentru Melanie Griffith, însă nimeni nu poate să nege că atracţia dintre ei există”, a declarat o sursă.

„Antonio şi Sharon fac planuri pentru a petrece o vacanţă împreună, în luna iulie. Amândoi au fost căsătoriţi de câte două ori şi acum vor doar să se distreze”, a adăugat aceeaşi sursă, conform contactmusic.com, citată de Showbiz.

 

Melanie se simte ciudat când se gândeşte la apropierea dintre Sharon şi Antonio, dar ştie că amândoi trebuie să treacă peste destrămarea căsniciei lor. Relaţia lor s-a încheiat cu mai multă vreme în urmă şi amândoi au decis că este mai bine să îşi caute fericirea în altă parte decât să trăiască nefericiţi împreună”, a declarat aceeaşi sursă.

 

 

 

(Sursa: showbiz.ro)

 

 

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments