Ce se întâmplă în Ghencea? Gigi Becali a golit conturile clubului Steaua

0
81

Gigi Becali, finanţatorul Stelei, a golit conturile echipei după un an 2013 în care clubul din bulevardul Ghencea a raportat un profit record.

 

Anul trecut, campioana a avut o cifră de afaceri de 37 de milioane de euro şi un profit de 13,3 milioane de euro, cele mai bune cifre din întreaga istorie a clubului.

 

Marea majoritate a banilor au mers însă către patronul Gigi Becali, cel care a retras din conturile clubului nu mai puţin de 10,5 milioane de euro, conform ediţiei tipărite a Gazetei Sporturilor.

 

Latifundiarul a primit aceşti bani în contul împrumuturilor pe care le-a făcut în trecut pentru a finanţa echipă. În 2012, Steaua îi datora lui Becali nu mai puţin de 13 milioane de euro, dar în prezent datoria clubului către finanţator este de doar două milioane şi jumătate de euro.

 

De când a devenit patron al Stelei, Becali a alimentat cu bani clubul doar prin împrumuturi, recuperându-şi banii atunci când echipa vindea jucători sau îşi primea sumele cuvenite din drepturile TV.

 

19 milioane de euro a primit fostul europarlamentar de la Steaua în ultimii ani.

 

 

(Sursa: ziare.com)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentAntibiotice SA – companie de top în industria farmaceutică românească, organizează ŞCOALA DE VARĂ a+ , ediţia a V-a
Articolul următorPremieră: BMW a livrat primele opt modele i8
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments