Compania Enviro Construct Iaşi caută oferte pentru construirea unui centru de afaceri de peste 2 milioane de euro

0
197

Compania Enviro Construct Iaşi caută oferte pentru construirea unui centru de afaceri, în cadrul unui proiect cu finanţare europeană.

 

Valoarea totală estimată a contractului este de peste 9,3 milioane de lei (peste 2,1 milioane euro) fără TVA. Data limită de depunere a ofertelor este 14 iunie, iar termenul de execuţie este de 12 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor.

 

Centrul de afaceri va fi amplasat în localitatea Miroslava, în apropierea municipiului Iaşi.

 

Proiectul urmăreşte dezvoltarea unei structuri de sprijinirea a afacerilor care să stimuleze la nivel local, dezvoltarea economică durabilă şi să determine reducerea decalajelor economice existente la nivel regional, conform anunţului companiei.

 

Pe lângă construirea centrului de afaceri, în proiect sunt incluse şi anexele aferente, racordul la utilizaţi şi organizarea şantierului.

 

Citește și ECHIMOV ȘI MAFTEI SE ROAGĂ SĂ NINGĂ: cum zboară milioanele pe deszăpezire. Calcule făcute, leu cu leu, la facturile pentru deszăpezire

 

Proiectul este finanţa în cadrul Programului Operaţional Regional, Axa Prioritară 4 – „Sprijinirea dezvoltării mediului de faceri regional şi local”, DMI – 4.1 „Dezvoltarea durabilă a strcturilor de sprijinire a afacerilor de importanta regională şi locală”.

 

 

(Sursa: business24.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentVIDEO. După 200 de ani de la dispariție, castorii își fac din nou simțită prezența în Delta Dunării
Articolul următorPromisiunile șefilor din administrația județeană: lucrările la DJ282 Iaşi – Botoşani se vor finaliza în această toamnă
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments