Cultură în stradă. Stații de tramvai din Iași în care pot fi ascultate arii celebre și ai senzația că te afli la teatru

0
131
Foto: Adevărul

Foto: Adevărul

Un proiect al unei agenţii de publicitate, pentru promovarea Festivalului Internaţional al Educaţiei de la Iaşi, a presupus „îmbrăcarea” staţiilor de tramvai din faţa clădirii filarmonicii în atmosfera Teatrului Naţional „Vasile Alecsandri”.

 

 

Două staţii de tramvai din Iaşi, situate în faţa Filarmonicii „Moldova”, de pe strada Cuza Vodă, au fost acoperite cu material colant care reprezintă imagistic sala Teatrului Naţional „Vasile Alecsandri” din Iaşi.

 

Clienţii regiei de transport în comun locale sunt întâmpinaţi cu imaginea spectaculoasă şi cu mesajul „Tramvaiul v-a adus la Opera Naţională Românâ Iaşi”. Teatrul Naţional este locul în care Opera din Iaşi îşi susţine concertele în ultimii ani.

 

 Foto: Adevărul

Sub picioarele călătorilor care aşteaptă tramvaielor sunt desenate clape de pian. Este vorba despre o campanie de promovare a Festivalului Internaţional al Educaţiei (FIE), care va avea loc la Iaşi în perioada 20-29 iunie.

 

„Staţia este luminată seara, cu reflectoare, iar călătorii au ocazia să asculte arii celebre de operă în interiorul acestor staţii. În completare vin şi elementele unui pian pictat şi programul următoarelor evenimente ale Operei Naţionale Romȃne Iaşi”, a precizat Doru Chirica, director al Wink Public Multimedia, agenţia care s-a ocupat de implementare.

 

 

(Sursa: adevarul.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments