Cum trebuie să arate poliţistele din Rusia

0
612

Ministrul de interne din Rusia a lansat o campanie prin care vrea să limiteze numărul poliţistelor care poartă fuste scurte în timpul serviciului, scrie themoscowtimes.com citat de gândul.

 

Ministrul a interzis orice modificări asupra uniformei de poliţist, ca răspuns la faptul că femeile poliţist poartă fuste tot mai scurte, iar bărbaţii îşi ”taie” mânecile cămăşilor. În plus, poliţiştii din Rusia tind să combine elemente ale uniformei cu alte haine, lucru care va fi şi el interzis. O altă modificare este faptul că poliţiştii nu mai au voie să poarte haine şifonate sau cu aspect şifonat.

 

”Când întâlneşti un om, prima dată îi observi hainele, iar pentru un poliţist e crucial să aibă o ţinută potrivită. Din când în când, am văzut poliţişti care nu îşi poartă cum trebuie uniformele. Şefii din cadrul poliţiei ar trebui să aibă mai multă grijă la cum se îmbracă subordonaţii lor”, a declarat ministrul adjunct de interne rus, Serghei Gerasimov.

 

Pe de altă parte, un şef din cadrul poliţiei din Rusia a declarat că nu este vina poliţiştilor că se îmbracă astfel, comentând ironic că ”poate poliţistele vor să se mărite, gândindu-se la situaţia demografică a Rusiei”, acesta fiind motivul pentru care poartă fuste scurte.

 

 

 

(Sursa: gandul.info)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments