Descoperire șoc la Iași! Zeci de mii de euro, o instalație clandestină și arme de foc, descoperite la grupările organizate ale Mafiei anabolizantelor

0
40

În urma a 26 de percheziţii desfăşurate vineri în Bucureşti şi în şase judeţe, vizând trei grupări implicate în producţia şi comercializarea de medicamente anabolizante contrafăcute, au fost descoperite peste 150.000 de medicamente interzise şi o instalaţie clandestină de producere a acestora.

 

 

Poliţiştii au descins la numeroase adrese de pe raza municipiului Bucureşti, dar şi din judeţele Argeş, Călăraşi, Iaşi, Sălaj, Bihor şi Timiş, la domiciliile membrilor a trei grupări infracţionale şi în locuri de producţie şi depozitare a unor substanţe interzise.

 

Astfel, au identificat o instalaţie clandestină utilizată la producerea şi ambalarea substanţelor medicamentoase şi au ridicat sute de mii de comprimate, fiole, flacoane şi alte recipiente conţinând substanţe anabolizante şi hormoni de creştere.

 

De asemenea, poliţiştii au confiscat aproximativ 350.000 de euro susceptibili a proveni din activitatea infracţională, precum şi arme de foc.

 

 

(Sursa: libertatea.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments