Emoții mari pentru Mihai Eminescu: dă Bac-ul! Dacă ia toate examenele, promite să devină un bun mecanic auto

0
93

Eminescu Mihai a ajuns la vârsta majoratului şi susţine examenul de maturitate chiar zilele acestea! Sigur, nu e vorba despre “Luceafărul poeziei româneşti”, ci de un băiat din comuna Năneşti, Vrancea, care speră să ia Bac-ul şi să devină mecanic.

 

 

Profesorii care l-au examinat luni, la proba orală de limba şi literatura română, au crezut că e vorba de o glumă când elevul din faţa lor s-a prezentat ca fiind Mihai Eminescu.

 

„Nimeni nu mă crede când spun că mă cheamă aşa, astfel că trebuie mereu să am buletinul la mine. Avantajul este că nu-mi uită nimeni numele când fac cunoştinţă cu cineva”, a povestit Mihai Eminescu din Vrancea.

 

 

Băiatul a absolvit clasa a XII-a la Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau“ din Focşani şi se pregăteşte să devină nu poet, ci tehnician electromecanic.

 

Tânărul, născut pe 23 ianuarie 1995, a primit prenumele Eminescu pentru că naşii săi apreciau foarte mult opera marelui poet, însă aceasta este singura legătură. De altfel, şi profesorii săi ştiu că Eminescu nu are înclinaţii artistice, ci mai degrabă se pricepe la motoare…

 

 

(Sursa: libertatea.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments