Gest superb al lui Ion Ţiriac pentru Simona Halep în timpul finalei de la Roland Garros

0
81

Simona Halep, locul 4 WTA, a pierdut finala turneului de Grand Slam de la Roland Garros, după ce a fost învinsă, cu scorul de 6-4, 6-7 (5), 6-4, de rusoaica Maria Şarapova, locul 8 WTA. Pentru Şarapova acesta este al doilea succes la Roland Garros (trei finale consecutive) şi al cincilea din carieră.
 

A fost în „Team Halep”
La partidă şi-a făcut apariţia şi Ion Ţiriac, care pentru a fi în ton cu ceilalţi susţinători ai Simonei, s-a îmbrăcat într-un tricou roşu, similar cu cele purtate de membrii echipei sportivei din Constanţa (foto jos).  Acesta i-a transmis şi câteva sfaturi înainte de startul partidei, experienţa sa în astfel de momente fiind una importantă. Fostul mare jucător de tenis a încercat să o pregătească mental pe Simona înaintea confruntării, iar cei doi au avut o scurtă discuţie faţă în faţă.

 

 

 

 

Bild:  „Sfaturi pentru Simona

Şi nemţii de la Bild au amintit faptul că celebrul sportiv român s-a agitat în permanenţă pe toată durata partidei şi a încercat să-i transmită Simonei Halep indicaţii în ceea ce priveşte corecţiile pe care ar trebui să le aducă în jocul ei pentru a o pune în dificultate pe Şarapova.

 

 

„S-a agitat încontinuu în loja sa şi încerca să-i dea sfaturi. Cei mai mulţi din cei 15 mii de fani au fost de partea româncei în finală”, au scris cei de la Bild.

Finala de la Roland Garros, ediţia 2014, a fost cea mai echilibrată şi spectaculoasă din ultimii 13 ani şi a doua cea mai lungă din istorie. Tenisul practicat de cele două sportive a fost înaltă calitate, iar cei aproape 15.000 de spectatori – mulţi dintre ei români – prezenţi în tribunele arhipline ale arenei Philippe Chatrier au aplaudat de multe ori în picioare evoluţiile din teren. A fost pentru prima oară, din 2001, când finala feminină a French Open s-a disputat în trei seturi.

 

 

 

 

(Sursa: prosport.ro)

 

 

 

 

 

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments