Ghinion pentru Cristiano Ronaldo. Genunchiul său a cedat din nou la antrenament

0
55

 

 

Ghinioanele par să se ţină lanţ de Cristiano Ronaldo, care, potrivit AS, a părăsit din nou mai devreme antrenamentul de astăzi al Portugaliei.
 

Ultimele trei luni au fost de coşmar pentru starul lui Real Madrid, care a acuzat probleme mari la genunchi. Liga Campionilor şi meciurile tari jucate de Real în La Liga nu i-au permis portughezului să se recupereze complet, astfel că înainte de Mondial acesta a acuzat dureri în repetate rânduri.

Săptămâna trecută, înainte de partida cu Germania, scor 0-4, lusitanul a părăsit mai devreme una dintre şedinţele de pregătire, dar se părea că lucrurile au revenit la normal, Ronaldo evoluând pe toată durata celor 90 de minute cu Muller&Co. Dar miercuri genunchiul vârfului a cedat din nou, în ultimele 40 de minute ale antrenamentului el fiind nevoit să se uite la colegii săi de pe banca de rezerve, după ce în prealabil şi-a aplicat o pungă de gheaţă peste genunchiul afectat.

 

Potrivit ziarului ”El Confidencial”, doctorul Portugaliei, Jose Carlos Noronha, i-a transmis lui Ronaldo că ar trebui să nu mai forţeze şi să ia în calcul  varianta de a nu evolua contra SUA,  însă Ronaldo a spus tăios că doar el va decide dacă va juca sau nu. ”Genunchiul tău e în pericol dacă vei continua să joci”, i-a explicat medicul, conştient că o problemă banală se poate transforma uşor într-o accidentare pe termen lung.

 

 

 

 

 

Vestea privind starea de sănătate a lui Ronaldo vine într-un context cum nu se poate mai nefericit. Dincolo de înfrângerea ruşinoasă cu Germania, Portugalia i-a pierdut deja pe Coentrao şi Hugo Almeida şi, dacă nu vor obţine maximum de puncte din duelul cu SUA, vor spune „adio” Mondialului.

 

47 de meciuri a jucat Ronaldo pentru Real Madrid în sezonul competiţional 2013-2014, în care a reuşit 51 de goluri şi 19 pase decisive


49 de goluri a marcat Ronaldo în naţionala Portugaliei, fiind golgheterul all-time al lusitanilor

 

 

 

 

(Sursa: prosport.ro)

 

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments