Iaşul intră în Liga I de pe primul loc în grupă. Rapid – CSMS, 2-2, în ultimul meci al seriei

0
119

Rapid şi CSMS Iaşi au remizat, sâmbătă, pe Giuleşti, adjudecându-şi primele două locuri ale Seriei 1, poziţii de pe care din punct de vedere sportiv, cele două echipe sunt promovate în Liga 1.

 

 

Rapidul nu a primit însă licenţa şi doar în urma unui răspuns de la TAS pe marginea contestaţiei depuse la decizia Comisiei de Licenţiere, formaţia “alb-vişinie” va afla dacă în sezonul următor va reveni sau nu în primul eşalon.

 

În meciul de sub Podul Grant, scorul a fost deschis de Alexandru Coman, cu un şut superb din lovitură liberă, în minutul 36. CSMS Iaşi a reuşit să egaleze după o serie de ratări de o parte şi de alta, în minutul 77, prin Olah, pentru ca, 5 minute mai târziu, Onofraş să răstoarne scorul, reducând tribunele giuleştene la tăcere.

 

Acelaşi Alexandru Coman a realizat însă dubla în minutul 90, stabilind scorul final al partidei, un 2-2 care, din punct de vedere sportiv, le readuce pe cele două adversare în Liga 1, însă certitudinea este doar de partea ieşenilor.

 

 

(Sursa: sptfm.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentNoile dive ale Iaşului de la Bucureşti. Televiziunea, actoria şi lumea modei sunt principalele domenii în care „dulcele târg” are excedent de frumuseţe
Articolul următorImigranţii vinovaţi de abuz în sistemul social german ar putea fi expulzaţi
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments