Inaugurată recent cu mare tam-tam, cursa aeriană Iași-Milano a fost anulată deja a doua oară. Ce spun reprezentanții Aeroportului

0
108

Cursa bisăptămânală spre Bergamo s-a transformat în zbor săptămânal. Tarom a anulat şi zborul tur-retur de miercuri, după ce procedase similar cu cel de miercurea trecută.

 

Conform reprezentanţilor Aeroportului, zborul a fost anulat din motive comerciale, situaţia urmând să intre în normal de la 1 iulie.

 

„Este perioada de început, când au fost unele disfuncţionalităţi, după cum am precizat data trecută. Au fost cazuri izolate. De săptămâna viitoare, adică din a doua lună de operare, cursa va fi reluată, după programul stabilit iniţial”, a declarat pentru Ziarul de Iași purtătorul de cuvânt al Aeroportului, Raluca Filip.

 

La precedenta anulare a zborului, motivul prezentat de reprezentanţii aerogării a fost numărul insuficient de bilete vândute pentru cursa Iaşi – Bergamo.

 

În momentul lansării, se stabilise ca zborul spre Milano (Bergamo) şi retur să aibă loc miercurea şi vinerea, cu decolarea de la Iaşi la 6.20 şi aterizarea dinspre Italia la ora 12.15. Preţul anunţat de Tarom pentru un bilet dus-întors cu toate taxele incluse este de 120 de euro.

 

 

(Sursa: ziaruldeiasi.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments