JETHRO TULL, la liber pentru ieșeni. Recitalul fondatorului și liderului renumitei trupe rock va avea loc sâmbătă, în fața Palatului Culturii

0
95

Oficialii Primăriei Iaşi au anunţat accesul liber la concertul de la Iaşi al muzicianului Ian Anderson. Evenimentul are loc pe data de 21 iunie.

 

 

Componenţa trupei rock Jethro Tull s-a schimbat în mai multe rânduri de la înfiinţarea acesteia, în anul 1967. Din acest motiv, concertul de la Iaşi este mediatizat ca un recital al Ian Anderson, fondatorul şi liderul formaţiei, alături de formaţia sa.

 

Anderson, ajuns la vârsta de 66 de ani, deţine drepturile de autor pentru toate creaţiile trupei, astfel că publicul care va ajunge sâmbătă, 21 iunie, de la ora 20.00, în faţa Palatului Culturii din Iaşi, va putea asculta un „Best of Jethro Tull”.

În prezent, formaţia este compusă din Ian Anderson (flaut, voce, chitară acustică), Florian Opahle (chitară electrică), Scott Hammond (tobe), John O’Hara (clape), David Goodier (bas), la care se adaugă ajutorul lui Ryan O’Donnell, în domeniul vocal şi teatral.

 

Accesul publicului la evenimentul programat în faţa Palatului Culturii este liber, ceea ce reprezintă o excepţie în managementul turneelor Jethro Tull. Cu o zi înainte, trupa rock cântă la Sala Polivalentă din Bucureşti, unde preţul biletelor variază între 50 şi 250 de lei, arată Adevărul.

Concertul Jethro Tull este parte a Festivalului Internaţional al Educaţiei (FIE) 2014, eveniment care are loc în intervalul 20-29 iunie.

 

Iată cele mai importante evenimente organizate în cadrul FIE 2014. Intrarea este liberă peste tot:

20 iunie – Gala FIE în care va fi premiată excelenţa în educaţie

21 iunie – marşul absolvenţilor, urmat de un concertul Jethro Tull

22 iunie – Gala Operelor Naţionale. În paralel, proiecţii operă pe pietonal

26 iunie – Premieră – Bolero în faţa Palatului Culturii (opera din Iaşi)

27 iunie – concert extraordinar Eugen Doga

28 iunie – spectacol de lumini şi lasere pe muzică de orchestră

29 iunie – concert extraordinar Filarmonica Iaşi şi Filarmonica Chişinău.

 

 

(Sursa: adevarul.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments