Microbiști, așteptarea a luat sfârșit! Începe CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL. Ce spun statisticile

0
79

Aşteptarea a luat sfârşit, încep emoţiile, creşte andrenalina. Astăzi se dă startul Carnavalului de la Rio (în versiunea sa fotbalistică), cu un meci tare, un meci între două şcoli de fotbal apreciate în întreaga lume, Brazilia şi Croaţia.  

 

Campionatul Mondial începe astăzi iar miza este una enorma atât pentru naţionalele implicate, cât şi pentru anumiţi jucători pentru care pot urma trofee individuale. Cristiano Ronaldo şi Luis Suarez au împărţit Gheaţa de Aur pentru că au marcat câte 31 de goluri pentru Real Madrid, respectiv Liverpool, şi se afla printre favoriţi şi la titlul de golgheter la Campionatul Mondial. Marii favoriţi la casele de pariuri sunt atacanţii Barcelonei, Leo Messi şi Neymar.

 

Pe lângă titlul de golgheter al CM şi titlul mondial, în joc e şi Balonul de Aur. Dintre jucătorii care nu vor fi prezenţi la Mondial, doar Gareth Bale şi Zlatan Ibrahimovic ar putea emite pretenţii, însă e greu de crezut că în cazul în care unul dintre cei 5 devine campion mondial pot să le ia trofeul acordat celui mai bun jucător din 2014.

 

92% dintre golgheterii Campionatelor Mondiale au fost atacanţi

68% dintre golgheterii Campionatelor Mondiale au fost europeni

13  goluri a marcat Just Fontaine într-un singur turneu pentru Franta în 1958

15  goluri a marcat în total Ronaldo, golgheterul all-time – Miroslav Klose are 14 şi îl poate depăşi

4  numărul jucătorilor care au câştigat Campionatul Mondial şi titlul de golgheter în acelaşi an

7  goluri în medie au marcat golgheterii Mondialelor

 

(Sursa: sport.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentAproape 15 ani de închisoare pentru asistenta maternală care i-a maltratat pe cei doi copii de care trebuia să aibă grijă. Decizia este definitivă
Articolul următorEmoții mari pentru Mihai Eminescu: dă Bac-ul! Dacă ia toate examenele, promite să devină un bun mecanic auto
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments