Panică la DSV Iași. Un angajat a fost atacat de un șarpe lung de un metru

0
115

Clipe de panică la Direcţia Sanitar-Veterinară din Iaşi, după ce angajații au descoperit un șarpe chiar în laboratorului unde se analizează calitatea produselor. Reptila, cu o lungime de peste un metru, l-a atacat pe medicul care a vrut să o scoată din încăpere. Din fericire, șarpele nu era veninos.

 

Reptila este cunoscută în popor ca şarpele de fân și, potrivit specialiştilor, este chiar utilă pe lângă gospodării. Se hrăneşte cu şerpi veninoşi şi alţi dăunători. Reprezentanții DSV spun însă că gestul angajatului, de a lua şarpele, fără să ştie cum se procedează în astfel de situaţii, a fost o greşeală.

 

„A făcut o imprudenţă colegul meu. Nu trebuia să se apropie de el. Sunt persoane abilitate care sunt obişnuite să lucreze cu astfel de animale. A făcut o imprudenţă. Dacă era veninos putea să apară un necaz”, a explicat Nicolae Ivanciu, purtător de cuvânt la DSV Iaşi.

 

(Sursa: digi24.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentRecomandarea SEDCOM LIBRIS: Ură, prietenie, dragoste, căsătorie – Alice Munro, Editura LITERA
Articolul următorPrunea merge mai departe cu CSMS Iași. Clubul din Copou a prelungit contractul fostului internațional pentru încă un an
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments