Pierdut în lanul de porumb. Peste 150 de persoane, mobilizate pentru căutarea unui copil de numai doi ani

0
99

Ziua de sâmbătă a fost una de calvar pentru o mamă din localitatea ieșeană Popricani. Aceasta a apelat la autorități pentru că nu-și mai găsea copilul de doi ani.

 

În jurul orei 15.00, poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale Popricani au fost sesizaţi  prin apel unic de urgenţă 112, de către o femeie de 20 de ani, din comuna Popricani, cu privire la faptul că fiul său, de doi ani, a dispărut de la marginea unui lan de porumb ce se întindea pe o suprafață de 200 de hectare, din extravilanul localităţii Popricani, unde a fost lăsat dormind, arată Ziarul de Iași.

 

Peste 50 de poliţişti şi 90 de cetăţeni, precum şi 4 poliţişti de frontieră şi 10 jandarmi au efectuat căutări în vederea depistării copilului, pornind din proximitatea locului dispariţiei.

 

După căutările ce au durat aproape trei ore, minorul a fost găsit în respectivul lan de porumb, de un localnic, care participa voluntar alături de poliţişti la activităţile de căutare fără, a avea semne de violenţă pe corp. Acesta a fost preluat de un echipaj medical, pentru investigaţii.

Părinţii au fost atenţionaţi de poliţişti cu privire la supravegherea minorului.

 

 

(Sursa: ziaruldeiasi.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments