Președinta Curții Supreme, șantajată de o fostă angajată a soțului, decedat de mai bine de trei ani

0
56

Preşedintele Curţii Supreme, Livia Stanciu, a depus plângere la DNA pentru şantaj. O persoană din Galaţi l-ar fi şantajat pe magistrat. Trei percheziţii au avut loc în Galaţi în legătură cu acest caz.

 

 

Șefa Înaltei Curţi de Casaţie şI Justiţie spune că o fostă angajată a soţului său ar fi ameninţat-o cu dezvăluiri în presă despre soțul său, decedat în urmă cu trei ani. Femeia suspectată de şantaj a fost pusă sub acuzare de DNA, arată Digi24.

 

La această oră, percheziții au loc la locuința din Galați a femeii și la taraba pe care aceasta o deține în piața din Galați, unde și-a deschis recent o afacere. Femeia susține că soțul Liviei Stanciu îi mai datora un rest de salariu din perioada în care a fost angajata lui. Livia Stanciu le-a spus procurorilor că timp de trei ani femeia din Galați nu a contactat-o pentru a i se plânge de această problemă.

 

Persoanele vizate de această plângere vor fi aduse la DNA pentru audieri.

Livia Stanciu a fost procuror, apoi judecător la Galați înainte de a veni la București. Ea a fost numită în fruntea Curții Supreme în 2010.

Este o premieră în România ca șeful judecătorilor din România – funcție pe care o are președintele Înaltei Curți – să fie subiectul unui șantaj.

 

(Sursa: digi24.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments