Prima declaraţie a Simonei Halep după ce s-a calificat în sferturi la Roland Garros

0
62
FOTO: rolandgarros.com

FOTO: rolandgarros.com

 

 

Jucătoarea de tenis Simona Halep, care a acces, luni în sferturile turneului de la Roland Garros, a declarat, la finalul partidei cu americanca Sloane Stephens, că momentul decisiv al meciului a fost în primul set, când a reuşit să-şi câştige serviciul la scorul de 4-4.
 

„Mă bucur că mi-am luat revanşa după ultimul meci. Mă bucur că am jucat bine, într-un meci strâns şi mă bucur că joc sferturi pentru prima oară la Roland Garros. Un moment important a fost în primul set la 4-4. Mă luptam pentru puncte, am alergat mult, am dat totul pe teren şi cred că am lovit aşa cum îmi doream. Serviciul nu a funcţionat aşa cum anticipam”, a spus Halep, la finalul partidei, pentru Eurosport.

 

Halep a afirmat că a încercat să îşi păstreze calmul şi să se bucure de tenisul pe care-l joacă. „Mă bucur că am câştigat. E o jucătoare de top şi va intra în top 10 în curând. Mă aşteptam la un meci greu, echilibrat, dar în acelaşi timp am încercat să rămân relaxată şi să mă bucur de tenisul pe care-l joc. Am mai multă încredere acum”, a explicat Halep.

 

Simona Halep şi Sloane Stephens se mai întâlniseră de trei ori până la această partidă, americanca având 2-1 în întâlnirile directe. Ultima partidă dintre cele două jucătoare a avut loc anul trecut, în primul tur al turneului de Grand Slam din Australia, când Stephens s-a impus cu scorul de 6-1, 6-1.

 

 

 

 

(Sursa: gandul.info)

 

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentApple a lansat noul iOS 8. Cum arată noul sistem de operare pentru iPhone de la Apple
Articolul următorVIDEO. Misiune fără precedent: de ce vor sta aceşti „acvanauţi” 31 de zile sub apă?
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments