Primăria Paşcani a suspendat fără nicio explicaţie şapte concursuri pentru ocuparea unor funcţii în administraţia locală

0
461

Situaţie ciudată la Primăria municipiului Paşcani. 7 concursuri de ocupare a unor funcţii de execuţie publică din cadrul administraţiei locale au fost suspendate cu doar o zi înainte ca acestea să înceapă.

 

 

Mai exact, luni 2 iunie, la afişierul Primăriei a fost postat un anunţ conform căruia concursurile programate în perioada 3-5 iunie au fost suspendate. Fără o explicaţie clară, candidaţii au fost informaţi că procedurile de înscriere la concurs se vor relua la o dată ce va fi anunţată ulterior.

 

 La aceste concursuri s-au înscris 35 de candidaţi pentru funcţii în cadrul serviciului de: administraţie publică, consiliere informare societatea civilă, informatizare, juridic, evidenţa persoanei şi starea civilă.

 

 Conform unor surse din Primărie, concursurile au fost suspendate la o solicitare a Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, care a constatat că, în urma unei sesizări, una dintre condiţiile eliminatorii ale concursului era discriminatorie.

 

 Primarul Dumitru Pantazi nu a răspuns apelurilor telefonice repetate pentru a lămuri cei 35 de păşcăneni de ce au fost suspendate concursurile şi când vor avea loc.

 

(Sursa: newspascani.com)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentRegiunea de Nord-Est va avea 24 de autofreze multifuncționale și 6 șenilete noi
Articolul următorA pierdut 500.000 de euro pentru că Angela Merkel nu i-a răspuns la telefon
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments