Un păianjen i-a tăiat concentrarea, așa că… a făcut un accident! Șoferul era băut

0
115
Foto: newspascani.com

Foto: newspascani.com

Accident rutier grav duminică seara, pe strada 1 Decembrie 1918 din Pașcani. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a lovit o altă mașină care staționa pe partea dreaptă, pe sensul său de mers.

 

Polițiștii de la Biroul Rutier care au ajuns la fața locului pentru cercetări au constat că bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice. Testat cu etilotestul a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Șoferul vinovat a declarat polițiștilor că a pierdut controlul volanului din cauza unui păianjen care era agățat de cupola mașinii, pe interior. A vrut să îl scoată pe geam, iar șoferul nu a mai fost atent la drum și a intrat într-un alt autoturism, după care s-a oprit într-un gard.

 

În urma evenimentului a rezultat avarierea autoturismelor, iar o parte din gard a fost distrus. În mașina condusă de șoferul vinovat se mai aflau o femeie și un copil. Șoferul s-a ales și cu o fractură de piramidă nazală. Poliția a deschis în acest caz un dosar de urmărire penală.  

 

 

(Sursa: newspascani.com)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments