Un poliţist vasluian s-a împuşcat în cap cu arma din dotare

0
74

 

 

Poliţistul din comuna vasluiană Duda Epureni care s-a împuşcat în cap cu pistolul din dotare, sâmbătă, la locuinţa soacrei sale, a decedat, manevrele de resuscitare făcute de echipajul medical al ambulanţei ajunse la locul intervenţiei fiind fără rezultat, transmite gândul.
 

În pofida manevrelor de resuscitare făcute timp de aproximativ o oră, poliţistul a fost declarat decedat, rana provocată în cap de glonţ fiind foarte gravă. De altfel, în momentul în care echipajul medical a ajuns la locul intervenţiei, agentul era în stop cardio-respirator.

Cadavrul poliţistului va fi preluat de Serviciul de Medicină Legală Vaslui, pentru necropsie.

 

Poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale ajunşi la locuinţa soacrei agentului au început o anchetă la faţa locului pentru a stabili în ce condiţii a avut loc incidentul.

 

Poliţistul, în vârstă de 44 de ani, s-a împuşcat în cap cu pistolul din dotare, sâmbătă după-amiază, într-o anexă a locuinţei soacrei sale, iar prima ipoteză a anchetatorilor este sinuciderea. Agentul, ajutor de şef de post în comuna Duda-Epureni, se afla în timpul liber în momentul în care s-a produs incidentul.

 

 

 

(Sursa: gandul.info)

 

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentOccidentul acuză Rusia că sprijină în secret armată de insurgenţi din estul Ucrainei
Articolul următorBOMBĂ depistată lângă Preşedinţia Ucrainei
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments