Vești triste. Eleva din Bacău dispărută din cămin a fost găsită după aproape o săptămână de căutări

0
91

Claudia Dragoş, eleva din Bacău dispărut miercurea trecută, a fost găsită înecată.  Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Bacău, adolescenta a plecat, miercuri, în jurul orei 17.30, din căminul Liceului Economic ca să se plimbe, însă nu a mai revenit la internat.

 

A doua zi dimineaţă, pedagogul instituţiei de învăţământ a anunţat dispariţia fetei, poliţiştii declanşând acţiunile de căutare.

 

În timpul căutărilor, poliţiştii au găsit pe malul canalului de fugă al râului Bistriţa, din municipiul Bacău, perechea de role cu care plecase fata din internat. În aceste condiţii, a fost solicitat şi sprijinul pompierilor băcăuani, în vederea căutării elevei în apele canalului respectiv.

 

Marţi, 24 iunie, Claudia Dragoş de 16 ani din Răchitoasa, judeţul Bacău, a fost găsită înecată de scafandrii care efectuau căutările. Trupul neînsufleţit se afla în canalul de fugă din zona Uzinei Electrice.

 

Prietenii fetei spun că adolescenta suferea foarte mult după divorțul părinților, dar și după o relație încheiată brusc pe care o avea de mai mult timp cu un băiat.

 

Este al doilea caz de acest gen, după ce, pe 2 aprilie, trupul neînsufleţit al lui Andrei Cobuz a fost găsit în dreptul Uzinei Electrice 2 de la Lilieci.

 

 

(Sursa: bacau.net)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments