VIDEO. Grav accident de circulație la ieșirea din localitatea ieșeană Schitu Duca

0
87
Foto: ziaruldeiasi.ro
[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/8-KCfmfLuuM?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Foto: ziaruldeiasi.ro

Un accident grav a avut loc luni după-amiază, la ieşirea din localitatea ieșeană Schitu Duca. Două autoturisme s-au ciocnit frontal în urma unei depăşiri neregulamentare pe linia continuă.

 

Un autoturism Logan circula dinspre Iaşi spre Vaslui. O Dacie Solenza circula în sens invers, dar a pătruns pe contrasens încercând să depăşească alte maşini şi s-a izbit puternic de Logan, arată Ziarul de Iași.

 

Potrivit primelor date furnizate de anchetatori, accidentul s-a soldat cu o victimă. La fața locului a intervenit o ambulanță și un echipaj medical.

 

Şoferul autoturismului Dacia Solenza a declarat că de pe contrasens venea un TIR, care ar fi depăşit bandă continuă, s-a speriat, a intrat în balans şi l-a lovit pe şoferul maşinii Logan, care circula regulamentar.

 

Victima este o femeie, pasageră în maşină Dacia Solenza, aceasta fiind aruncată prin geamul portierei, în momentul impactului. Ambii şoferi au fost testaţi alcoolcopic, rezultatul fiind negativ. În zonă s-au deplasat şi criminaliştii, care au demarat cercetările, pentru a stabili cum s-a produs accidentul rutier.

 

 

(Sursa: ziaruldeiasi.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentDe mâine, 1 iulie, vor fi majorate toate amenzile rutiere: MINIM aproape 200 de lei
Articolul următorSorin Oprescu se declară dispus să candideze la prezidenţiale, dar doar cu sprijinul PSD şi al "poporului PSD"
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments