VIDEO. Nebunie totală la Campionatul Mondial. După spanioli, și jucătorii Albionului își pregătesc bagajele. Anglia – Uruguay: 1 – 2

0
57
[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/VM9TTkEo1vU?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Învinse în meciurile de debut din grupa D a Campionatului Mondial de Fotbal, Anglia şi Uruguay au început cu gândul la revanşă întâlnirea directă.

 

Rooney a căutat vinclul porţii adverse din lovitură liberă, însă mingea a trecut la mică distanţă de poarta lui Muslera în minutul 10. Sud-americanii au replicat prin Cristian Rodriguez, care a trimis peste poartă din marginea careului în minutul 15.

 

Cu un sfert de oră înainte de pauză, Rooney a avut cea mai mare ocazie de gol, însă a nimerit bara cu o lovitură de cap din apropierea porţii.

 

Golgeterul lui Liverpool, Luis Suarez, a deschis scorul în minutul 39, după ce s-a desprins din marcajul lui Jagielka, iar Uruguay a intrat în avantaj la vestiare.

 

După pauză, Anglia a continuat să se joace cu ocaziile: Rooney l-a luat la ţintă pe Muslera din şase metri în minutul 54.

 

Fostul jucător al lui CFR Cluj, Alvaro Perreira, le-a dat emoţii coechipierilor după ce a fost lovit involuntar de Sturridge. Staff-ul medical a recomandat schimbarea, însă fundaşul stânga nu s-a lăsat înduplecat şi a rămas în teren.

 

Cu un sfert de oră înainte de final, Rooney a reuşit golul egalării din centrarea perfectă a lui Glen Johnson în minutul 75. Luiz Suarez nu a fost de acord cu remiza: în minutul 85 l-a învins pe Hart după o greşeală a lui Steven Gerrard. S-a terminat 2-1 pentru Uruguay, iar englezii – învinşi pentru a doua oară la Mondial – au şanse pur teoretice la calificare.

 

ECHIPELE DE START

Uruguay: Muslera – Caceres, Gimenez, Godin, Pereira – Gonzalez, Rios, Lodeiro, Rodriguez – Cavani, Suarez. Antrenor: Oscar Tabarez.

Anglia: Hart – Glen Johnson, Cahill, Jagielka, Baines – Henderson, Gerrard – Sterling, Rooney, Welbeck – Sturridge. Antrenor: Roy Hodgson.

 

 

(Sursa: digi24.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments