VIDEO. „Papa Francisc a oprit în fața casei noastre”. Ce a făcut Suveranul Pontif pentru un român aflat în suferință

0
70
[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/oVCrfNqQLWQ?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Papa Francisc a dat dovadă de un nou gest de nobleţe faţă de cei aflaţi în suferinţă.

 

Un român stabilit în Italia a reuşit să îl facă pe Suveranul Pontif să se oprească din drum, în timp ce se deplasa cu maşina oficială pe o autostradă din Calabria ca să binecuvânteze o bolnavă, transmite The Mirror.

 

Potrivit Vocea Brăilei, bărbatul care l-a oprit pe Papa Francis este Ivan Parfenie, stabilit de 10 ani în Peninsulă. Tânăra pentru care a obţinut binecuvântarea, Roberta, este sora prietenei sale, Pamela.

 

Roberta are 21 de ani şi este imobilizată încă de la naştere. Aceasta a transportată de la mare distanţă şi a fost scoasă pe o targă, fiind ajutată să respire de aparate.

 

Românului i-a venit ideea să pună bannere pe autostradă, pe care a scris: „Papa, opreşte aici ca să vezi un înger”. Mesajul l-a impresionat pe Suveranul Pontif, care a cerut şoferului său să oprească, sfidând încă o dată măsurile de securitate care se impun în cazul unei persoane ca el.

 

„Încă nu pot să cred, îţi mulţumesc sfinte Părinte… Îi mulţumesc Papei pentru că ne-a oferit acest moment de bucurie”, a scris Pamela, sora Robertei, pe pagina sa de Facebook.

 

Filmuleţul în care Papa Francisc apare binecuvântând-o pe autostrada pe tânăra infirma a fost postat pe Youtube de roman şi a strâns sute de mii de vizualizări.

 

 

(Sursa: ziare.com)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentIpoteză șocantă a polițiștilor francezi. Cea mai bogată femeie din Monaco a fost asasinată la comanda propriei fiice
Articolul următorVIDEO. Farsă cu un pompier somnoros. A făcut înconjurul internetului
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments