VIDEO. Toți ciudații merg cu metroul! O tânără s-a apucat să-și facă de mâncare alături de ceilalți pasageri

0
69
[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/RCBa2H9J4r0?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Gândindu-se probabil să economisească timp, o tânără s-a apucat să îşi facă mâncarea cu mult înainte de a ajunge acasă, încă de la metrou. Femeia a început cu unul dintre ingredientele de bază ale oricărui preparat gătit: ceapa. Astfel, a scos un tocător din poşetă, o ceapă şi un cuţit şi, tacticoasă, a început să mărunţească leguma.

 

Îmbrăcată elegant, cu rochie neagră şi pantofi în aceeaşi nunaţă, o femeie care călătorea cu metroul a scos din poşetă un tocător, o ceapă şi un cuţit.

 

După ce a dat la o parte toate foiţele legumei, tânăra, aşezată între alţi doi pasageri, s-a apucat să facă bucăţi, cu mult tact şi conştiinciozitate, planta, ca şi cum ar fi fost la ea în bucătărie.

 

Cu lacrimi în ochi, pasagerii din vagon cu greu au rezistat mirosului puternic de ceapă şi se împuţinau pe măsură ce fata dădea gata legumele din sacoşă. Au fost însă şi temerari, care au rezistat şi au înregistrat cu telefonul păţania tinerei.

 

 

(Sursa: libertatea.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments