A căzut cortina, s-a stins o stea! La 95 de ani Radu Beligan deplânge moartea unui coleg de scenă în vârstă de 25 de ani

0
74

 

 

Sorin Şaguna a fost unul dintre cei mai talentaţi studenţi de la UNATC a absolvit facultatea de actorie cu media 10 şi s-a angajat la teatru unde s-a făcut remarcat în piesa „O noapte furtunoasă” alături de Florin Zamfirescu.

 

În noaptea de marţi spre miercuri, actorul Sorin Şaguna a încetat din viaţă la numai 25 de ani, dupa ce din luna februarie a început să facă episoade de febră şi a acuzat stări de vomă şi leşin. Medicii nu au dat un verdict clar în legătură cu boala, îl suspectează pe băiat de toxoplasmoza.

 

Fratele lui geamăn copleşit de durere, şi-a stăpânit pentru câteva momente lacrimele şi ne-a povestit.

 

“Am intrat împreună în show-bizz la doar 15 ani în Buzău, am avut emisiuni pentru copii la radio şi tv el s-a făcut actor şi eu sunt Dj la Radio 3 Net şi la Prima TV. Visa să ajungă un mare actor, a interpretat numeroase roluri alături de maestrul Beligan care i-a fost şi profesor. Sunt răvăşit nu-mi vine să cred, parcă a murit jumătate din sufletul meu. Trupul lui neînsufleţit o să fie depus la capela cimitirului din Buzău şi va fi înmormântat pe aceeaşi alee cu iubirea lui de-o viaţă Mihaela Runceanu”, a spus Adrian Șaguna, fratele regretatului actor.

 

Vom reveni cu amănunte din sânul familiei.

 

Sursa: libertatea

 

 

 

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments