A FOST GĂSITĂ O BOMBĂ AMPLASATĂ ÎN PLIN CENTRUL ORAȘULUI GURA-HUMORULUI!

0
96

Cu prilejul manifestărilor care au avut loc de ,,Zilele Humorului – Festivalul Festivalurilor din Inima Bucovinei” , un grup de turiști băcăuani aflați în orașul-stațiune Gura-Humorului, au descoperit sâmbătă, în jurul orei 20.00, o bombă amplasată chiar peste drum de sediul poliției. Ajunse rapid la fața locului, echipajele speciale de intervenție rapidă au constatat însă, că nu era vorba despre o bombă reală, nici măcar de una artizanală, ci de o pizzerie, care poartă numele de ,,La Bomba”…

Acest local a devenit tot mai cunoscut și mai căutat în ultima vreme, nu doar pentru buna sa poziționare, ci în special, pentru meniul foarte diversificat și prezentat altfel, într-o manieră originală, 100% românească, la care s-a adăugat din belșug, mult ,,humor”.

În fapt, o idee genială, pe care a pus-o în practică Sorin Poclitaru, proprietarul pizzeriei al cărei nume complet este ,,Cooperativa de piță pe vatră La Bomba”. Explicația lui apare pe website-ul pizzeriei: ‚,Am reinventat piţa pe principii sănătoase cum ar fi mult, bun, ieftin şi devreme acasă. Am făcut `neamul prost` o unitate de măsură. Am inventat hrănirea concomitentă a minţii, inimii şi stomacului şi pe lângă toate aceste măreţe realizări am reuşit să trăim”.

Iată și o parte dintre specialitățile aflate pe lista de meniuri: ,,Piță – Mănânci aici și mori acasă”, ,,Piță Aoleu”, ,,Pița țăranului venit din Italia”, Piță bucuria homosexualului”, ,,Piță Mini când te disperă copilul”, ,,Piță din ziua de salariu”, ,,Piță de nu-i trebuie nimănui”, ,,Piță de câți bani am – de criză”, ,,Piță cu nimic”, dar și ,,Păstăi țigănești”, ,,Figuri de doi lei-bruschete cu jumări”, ,,Păsărica ferfeniță”, ,,Să înnebunești mâncând – bruschete cu ciuperci”, ,,Steroizi-bruschete cu pastramă”, ,,Bani în vânt” etc.

,,Chiar am mâncat bine. De ne-am spart… Astfel de inițiative nu pot fi decât benefice pentru toată lumea. În numele prietenilor și colegilor mei, le adresez felicitări și mulțumiri gazdelor acestei bombe. Care dă să explodeze…”, a spus păstrând aceeași tentă comică, băcăuanul Cristian Lungu.
Pentru cei care doresc să afle locația restaurantului, ne spune în termeni plini de ,,umor”, chiar proprietarul: ,, Un om normal ar fi spus despre Piţeria LA BOMBA că se află într-un oraş minunat, cu oameni minunaţi şi cu o natură care a binecuvântat aceste locuri. Dar noi… noi nu suntem chiar normali cu totul şi spunem: Am pus La Bomba între Poliţie, Parchet, Urgenţă, Pompe funebre şi Morgă, pentru ca Gura Humorului să rămână un oraş liniştit”.

Însă cooperativa produce mai mult decât s-ar aștepta orice consumator: în fiecare zi de vineri, localul găzduiește minunate spectacole de folk, unele cu melodii pe versuri semnate de însăși Sorin Poclitaru, având printre invitați nume consacrate în muzica folk precum: Doru Stănculescu, Emeric Imre, Magda Puskas, Cristian Buică, Daniel Buga, Valentin Moldovan, Cosmin Lauran, Maria Gheorghiu, Ioan Onişor, Ionuţ Mangu, Eugen Avram, Adrian Beznă, Cătălin Ungureanu, Ovidiu Mihăilescu, Ioana Pânzariu, Ana-Maria Bordean și mulți alții… Iar pe lângă toate astea, aici mai au loc și vernisajele unor mini-expoziții de carte, pictură, goblen, metaloplastie, grafică și pictură neconvențională.

Sursa: evenimentul

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments