Amplă acțiune a polițiștilor ieșeni!

0
413

Pe data de 4 iulie,între orele 05.00 si 12.00, poliţiştii ieşeni din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, investigarea fraudelor şi o grupă S.A.S., cu sprijinul I.T.P.F., I.J.J., O.A.R.Z., D.S.V.S.A., I.T.M., I.T.R.S.V. şi C.R.P.C., au acţionat în târgul săptămânal de pe raza comunei Lespezi, judeţul Iaşi, pentru asigurarea unui climat legal de desfăşurare a activităţilor economice.

În cadrul acţiunii au fost angrenateaproximativ 50 de forţe, dintre care 30 de poliţişti, au fost controlate 63 de unităţi economice, 30 de autovehicule, fiind legitimate 135 de persoane. Au fost aplicate 49 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 148.340 de lei.

A fost sancţionat contravenţionalcu 5.000 lei, conform legii 12/1990, B. Viorel, de 31 ani, din comuna Stolniceni-Prăjescu, judeţul Iaşi, care a efectuat acte de comerţ cu bunuri a căror provenienţă nu a putut fi dovedită în condiţiile legii. A fost dispusă măsura ridicării în vederea confiscării a bunuri în valoare de 1.800 lei.

A fost oprită pentru control B. Anişoara,de 40 ani, din oraşul Dolhasca, judeţul Suceava, care a condus un auto pe D.J. 208, iar în urma verificărilor efectuate a rezultat că autovehiculul nu avea inspecţia tehnică periodică valabilă. A fost sancţionată cu 810 lei şi s-a reţinut certificatul de înmatriculare.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments