Andreea Tonciu a trecut probă costumului de baie! Vedeta a renunţat la haine şi şi-a făcut de cap la mii de kilometri distanţă

0
648

Vara este momentul adevărului pentru că la piscină sau pe plajă, nimeni nu îşi mai poate masca kilogramele în plus. Andreea Tocniu a renunţat şi ea la haine şi, după cum se vede în imagini, a trecut proba costumului de baie.
 

 
În ţara plouă aproape în fiecare zi, aşa că Andreea Tonciu şi Nicolae Miţea au lăsat în urma România şi au ales să îşi petreacă concediul tocmai în Egipt. Cei doi au plecat miercuri şi, odată ajunşi în ţara piramidelor, s-au cazat la un resort de cinci stele din Golful Sahl Hasheesh, unde o cameră costa între 150 şi 200 de euro pe noapte.

Andreea Tonciu si Nicolae Mitea se afla intr-un resort de cinci stele din Egipt, unde se bucura de vacanta

Andreea Tonciu şi Nicolae Miţea se afla într-un resort de cinci stele din Egipt, unde se bucura de vacanţă

Şi, dacă ar fi să ţinem cont de facilităţile oferite, am putea spune cu uşurinţă că cei doi se bucura de un sejur de lux peste hotare. Pe lângă cele trei tipuri de piscine, una cu apă dulce, una cu apă sărată şi altă acoperită cu o cupolă de sticlă prin care se vede cerul, brunetă şi iubitul ei au parte şi de un meniu pe măsură: fructe de mare, delicatese culinare din toate colţurile lumii şi deşerturi de îţi lasă gura apă
 

Bruneta si-a etalat formele intr-un costum de baie din doua piese
Bruneta şi-a etalat formele într-un costum de baie din două piese
 
Vedeta a primit numai complimente pentru silueta ei

Vedeta a primit numai complimente pentru silueta ei.
Însă, bucuroasă că a ajuns într-un loc cu soare, mare si plajă, Andreea nu a zăbovit prea mult în camera şi nici în restaurant, ci a preferat să se relaxeze la piscină. Îmbrăcată într-un costum de baie din două piese, Tonciu şi-a etalat formele în toată splendoarea lor, iar reacţiile admiratorilor ei au fost pe masură.

Vedeta se rasfata cu somon si fructe de mare

Vedeta se răsfaţă cu somon şi fructe de mare
Dacă ţinem cont de fotografiile vedetei, dar şi de comentariile pe care această le-a primit, putem spune cu uşurinţă că vara aceasta, bruneta a trecut proba costumului de baie. Şi, ca să se asigure că nici vara viitoare nu va avea probleme, aceasta nu da iama în bunătăţi nici în concediu. De când a plecat în Egipt, Andreea mănâncă mai mult fructe de mare, peşte şi fructe.

Tonciu a facut senzatie in costum de baie

Tonciu a făcut senzatie in costum de baie
În sfârşit e fericită
După ani buni de dragoste cu năbădăi, în care s-au despărţit şi s-au împăcat de mai multe ori, Andreea Tonciu şi Nicolae Miţea par mai fericiţi ca oricând. Se pare că în sfârşit bruneta a reuşit să îşi găsească liniştea, iar acum se bucura de sentimentele dintre ea şi fotbalist. Conform apropiaţilor, este foarte posibil ca în curând să îi vedem în faţa altarului pe cei doi, Andreea căutându-şi la un moment dat chiar şi rochia de mireasă.

Sursa cancan

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentFOTO. Loredana Chivu, cu cagula pe cap la piscină!
Articolul următorVIDEO. Femeie bătută măr în plină stradă de un polițist
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments