BAC 2014- Nelson Mondialu va turba de furie când va afla asta! Fiul lui are o explicaţie HALUCINANTĂ pentru media foarte mică!

0
1155

Duminica aceasta a fost mare petrecere în familia lui Nelson Mondialu’. Băiatul lui a reuşit să treacă BAC-ul, chiar dacă notele nu au fost chiar cele mai mari. Însă, se pare că acest lucru nu a contat prea tare, căci tânărul s-a pus deja pe petrecut.

În urmă cu o lună, fiul lui Nelson Mondialu povestea mândru pentru CANCAN.ro că este unul dintre cei mai buni elevi ai liceului în care învaţă, rar încasând câte o notă mai mică de opt. Pentru performanţele sale, tânărul era răsplătit cu bani de tatăl lui, aşa că în patru ani spunea că a studiat destul de serios.

Şi, dacă ar fi să îl credem pe cuvânt, patru ani de muncă s-au făcut praf peste noapte. Duminică, Livian a aflat rezultatele la examenul de maturitate, iar acestea nu sunt deloc în favoarea lui. Tânărul nu numai că a luat o notă sub opt, dar nici la şapte nu a reuşit să marcheze.

Nelson Mondialu va turba cand va afla ce a facut la BAC fiul lui

Acesta s-a întors acasă cu media 6,85, reuşind să gafeze grav atât la Limba Romana, cât şi la Istorie, dar are şi o explicaţie pentru acest lucru. Am aflat cum s-a motivat în faţa lui Nelson Mondialu, iar când veţi citi, vă veţi cruci.

“Am luat 5 la romana, că nu mi-a plăcut personalitatea lui Nichita Stănescu, 7 la istorie, cred că mi-a dat atât şi nu mai mult că am povestit cum le-a bombardat turcii femeile la domnitori şi 9 la geografie. Noroc cu tata că m-a plimbat pe tot globu”, a povestit acesta mot-a-mot, discuţia cu părintele lui.

Baiatul lui Nelson Mondialu se lauda ca e cel mai bun elev din liceul sau

Nelson jr face petrecere

Chiar dacă nu a luat nici pe departe nişte note prea bune, fiul lui Nelson Mondialu tot face petrecere. Acesta a plănuit deja să cheme lăutarii şi să ude rezultatul cu cea mai fină şampanie. Singura problemă rămâne acum admiterea la Facultate, Livian dorindu-şi să devină avocat, iar media de la BAC nefiind una care să îl ajute prea tare.

Sursa: cancan

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments