Ce fel de şofer eşti în funcţie de zodie

0
116

Iată cum sunt oamenii la volan în funcţie de zodia în care s-au născut.

Berbec

Ce fac: Accelerează când semaforul e deja galben şi se uită în retrovizoare satisfăcut, că i-a “fentat” pe cei care aşteaptă la roşu. Ei găsesc alternative la aglomeraţiile în intersecţii pentru că nu le place să aştepte.

Ce nu fac: Nu vor aştepta la semafor sau în aglomeraţie. Vor urla “Dă-te la o parte”, se vor agita şi vor găsi o cale să iasă din abuteiaj.

 

Taur

Ce fac: Cânta în maşină, se distrează şi astfel le trece timpul mai uşor aşteptând la semafor.

Ce nu fac: Nu vor plăti amenzi. Sunt pragmatici şi atenţi cu banii lor, încât nu vor cheltui nimic neprevăzut. Mai bine sunt atenţi şi disciplinaţi în trafic.

 

Gemeni

Ce fac: Sunt multitasking, vorbesc în timp ce conduc, conduc în timp ce vorbesc. Sunt un partener excelent la drum lung pentru că nu te plictiseşti alături de ei.

Ce nu fac: Nu vor ţine mâinile pe volan. În timp ce vorbesc vor gesticula, vor arăta în stânga şi în dreapta.

 

Rac

Ce fac: Comentează tot timpul şoferii care nu sunt prudenţi în trafic şi taie fata, claxonează dacă nu zbori imediat ce semaforul se face verde, şi de obicei le arata semne.

Ce nu fac: Nu vor lovi animale care ies pe şosea.

 

Leu

Ce fac: Atrag atenţia celorlalţi şoferi prin vanitatea lor. Le place să aibă audienţa, aşa că vor face tot posibilul să o aibă. Chiar şi o banală schimbare de ulei se face cu fast.

Ce nu fac: Nu recunosc niciodată că au greşit.

 

Fecioară

Ce fac: Spala maşina tot timpul, nu se poate să meargă în ceva care să nu-i valideze respectul de sine. Fără urmă de praf pe maşină!

Ce nu fac:Nu vor strica maşina în parcare. Sunt atât de perfecţionişti, încât vor avea abilitatea de a parcă perfect.

 

Balanţa

Ce fac: Salută pe toată lumea, cunoscuţi şi necunoscuţi. Îi place să socializeze cât este la volan, nu se ştie niciodată când poate apela la serviciile celorlalţi.

Ce nu fac: Nu sunt hotărâţi. Până să ia o decizie ce tip de cauciucuri să cumpere, vor întreba vânzătorul de 15 ori şi îşi vor suna partenerul de tot atâtea ori.

 

Scorpion

Ce fac: Au instinctele ascuţite şi ştiu ce urmează să facă participanţii la trafic înainte ca aceştia să dea vreun semnal că vor să schimbe banda. Sunt foarte dezamăgiţi când cineva nu le mulţumeşte în trafic.

Ce nu fac: Nu renunţa. Chiar şi atunci când aşteaptă la cozi interminabile în trafic, nu se dau bătuţi. Sunt răbdători şi senini.

 

Săgetător

Ce fac: Aceste spirite libere sunt mereu dornice de aventură şi au o dorinţă nestăvilită de a explora noi orizonturi. Se suie în maşină şi, la drum.

Ce nu fac: N-au răbdare. Nu le place să stea şi să aştepte fără să facă nimic.

 

Capricorn

Ce fac: Sunt vigilenţi şi precauţi şi nu vor călca pedala de acceleraţie nici dacă pierd avionul. În schimb îşi iau toate măsurile pentru a ajunge acolo unde doresc, atunci când doresc.

Ce nu fac: Nu vor lăsa pe alţii să le taie fata. NU s-au încadrat când trebuie, unde trebuie, ei bine vor trebui să aştepte, că toţi ceilati.

Vărsător

Ce fac: Sunt atât de paşnici, încât ar fi în stare să se dea jos din maşina într-un ambuteiaj şi să întrebe de sănătate pe toţi şoferii mai mult sau mai puţin nervoşi.

Ce nu fac: Nu primesc ordine. Orice “sfat” care le îngrădeşte libertatea este o insultă. Ei fac ce vor, când vor.

 

Peşti

Ce fac: Sunt visători şi, în timp ce stau la cozi interminabile la semafor, visează la o lume ideală, în care semafoarele sincronizate chiar sunt sincronizate. Sunt foarte înţelegători în trafic şi deloc egoişti.

Ce nu fac: Nu se vor bate niciodată pentru un loc de parcare. Sunt paşnici şi răbdători şi vor căuta ceva potrivit şi pentru ei.

 

Sursa: evenimentul

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments