"Copilul-ţestoasă" a scăpat de negul care îi acoperea spatele. FOTO

0
121

Didier Montalvo este un băieţel columbian în vârstă de şase ani al cărui neg care îi acoperea întregul spate i-a atras porecla de „copilul-testoasa”, notează Huffington Post.

Suferind de o afecţiune congenitală, Melanocytic Nevus, Didier a crescut odată cu negul care s-a întins încetul cu încetul, făcând ca suferinţa să îi marcheze copilăria. Atât fizic, cât şi psihic, lui Didier fiindu-i refuazat dreptul de a fi înscris la şcoală din cauza afecţiunii neobişnuite.

Localnicii din sătucul familiei lui Didier erau convinşi că băieţelul era posedat de diavol, fiind născut într-o zi în care a fost inegistrata o eclipsă parţială de soare.

Impresionat de suferinţa copilului, un cunoscut chirurg plastician britanic, Neil Bulstrode, s-a deplasat la Bogota, acolo unde l-a operat „pro bono” pe Didier, împreună cu o întreagă echipă de specialişti.

„A fost cel mai complex caz din cariera mea. Practic, trei sferturi din circumferinţa corpului erau afectate. Didier va mai fi supus unor transplanturi de piele, ulterior, dar sper că totul va fi bine”, a declarat chirurgul britanic.

 

Sursa: obiectiv

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentBotoșăneancă prinsă cu țigări penale într-o înterprindere individuală
Articolul următorCod galben de furtuni in aproape toata tara, pana la ora 23.00!
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments