Fără alte cuvinte în plus, iată o reţetă „blândă”, uşor de aplicat şi având o durată extreme de redusă în raport cu gravitatea problemei şi cu timpul în care boala s-a instalat în trup.
Ziua întâi: se ia masa de prânz, însă nu şi cina. Înainte de culcare se bea un amestec preparat din 100 ml ulei de măsline şi 100 ml de suc proaspăt de lămâie, apoi se sta pe partea dreaptă circa 20-30 de minute.
Ziua a doua: de dimineaţă se face clismă. În timpul zilei se bea numai apă fiartă puţin, îndulcită cu miere şi cu un adaos de suc de lămâie. Seara se face din nou clismă.
Ziua a treia: de dimineaţă se face clismă. Pe parcursul zilei se consuma legume fierte şi fructe. După una dintre clisme vor începe să apară pietrele, adică să se elimine. Dacă după ultima clismă acestea nu vor apărea, atunci procedura se repetă după cinci zile. De menţionat că, în orice situaţie, procedura se repetă după două săptămâni.
O altă reţetă naturistă, foarte simplă, are o trimitere indirectă către domeniul… culinar. Se ia 1 kg de rădăcină de pătrunjel şi se fierbe în 2 litri de apă, până scade la 1 litru. Se beau 150 ml din această „supă”, dimineaţa şi seara, pe nemâncate, apoi se sta în repaos total, pe partea dreaptă 20 de minute. Tratamentul poate dura 3-4 luni, în funcţie de efectele ulterioare, observate de fiecare bolnav, după caz.
Sursa: obiectiv