Doi ieșeni, condamnați pentru că au vrut să facă moarte de om!

0
61

Doi indivizi acuzați că au vrut să-l ucidă pe un consătean au fost pedepsiți.

Tribunalul Iași i-a condamnat pe Gheorghiță Apostol (26 de ani) și pe Gabriel Vârlan (24 de ani) la câte trei ani și șase luni de închisoare, pentru tentativă la omor. Referitor la un al treilea inculpat, Daniel Ungureanu (23 de ani), instanța a dispus disjungerea cauzei și a acordat termen pe data de 25 septembrie.

Astfel, cei trei indivizi au fost acuzați că l-au băgat în comă pe un tânăr din localitatea Ruginoasa. Victima a avut curajul să ia apărarea unor copii care fugeau de cei trei agresori.

Potrivit anchetatorilor, în urmă cu cateva luni, cei trei indivizi au consumat alcool din belşug și, la un moment dat, s-au simţit deranjaţi de un grup de zece copii care se jucau pe o stradă din localitate.

În urma incidentului, cei trei agresori au început să fugă după ei, iar copiii au luat-o la goană ţipând. Auzind ţipetele, un localnic a ieşit la poartă şi i-a certat pe tinerii beţi, care s-au enervat şi l-au luat la bătaie pe sătean.

„Așadar, victima de 29 de ani a fost lovită mai întâi în cap cu parul, căzând la pământ. În timp ce încerca să se ridice, aceasta a fost lovită cu picioarele în piept şi a căzut din nou. Din acest moment, cei trei inculpați l-au lovit pe sătean în cap cu picioarele, până ce acesta a rămas inconştient“, au spus oamenii legii.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentViolonist român, decorat cu Ordinul "Steaua Italiei" în grad de Cavaler
Articolul următorCFR Marfă anunță disponibilizarea a 2.500 de angajați!
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments