EXCLUSIV / Steaua i-a găsit înlocuitor lui Costel Gâlcă! Dacă nu trece de Stromsgodset, antrenorul va fi DAT AFARĂ! Află cine stă la pândă!

0
62

Costel Gâlcă n-are voie să facă paşi greşiţi la Steaua! Deşi arestaţi, patronul Gigi Becali şi managerul Mihai Stoica au căutat înlocuitor pentru antrenorul campionilor. Acesta a primit ultimatum să nu calce strâmb în “dubla” cu norvegienii de la Stromsgodset, din turul II preliminar al Ligii Campionilor. Principalul obiectiv al “roş-albaştrilor” în acest start de sezon este calificarea în grupele Ligii Campionilor.

 

 

Supercupa României programată mâine seară, în care “roş-albaştrii” se vor duela cu Astra Giurgiu, şi jocurile din Cupa Ligii au fost trecute la capitolul “obiective secundare” şi nu vor fi premiate în niciun fel. Gigi Becali a dat ordin clar să se trateze cu maximă seriozitate Liga Campionilor şi campionatul intern. Steaua n-a convins în meciurile amicale disputate sub conducerea lui Costel Gâlcă. Din cinci jocuri, “roş-albaştrii” au pierdut trei – 1-2 cu FC Chiasso, 2-5 cu FC Lugano, 2-4 cu Ludogoreţ Razgrad -, au făcut o remiză – 1-1 cu AEL Limassol – şi au câştigat o singură dată: 4-1 cu Oldham.

 

Dică va fi înlocuitorul

 

Dacă Gâlcă va călca strâmb, Steaua are înlocuitor chiar în curtea proprie. Nicolae Dică şi-a abandonat brusc cariera de fotbalist în această vară, după ce Mihai Stoica a insistat să fie adus “secund” în Ghencea. Iniţial, Gâlcă nu-l luase în staff-ul său. A făcut-o, ce coincidenţă, a doua zi după ce l-a vizitat pe Mihai Stoica la puşcărie! SportNews.ro v-a informat, în exclusivitate, că Dică n-a fost acceptat de la bun început de Gâlcă. Noul antrenor al “roş-albaştrilor” a fost nevoit să-l accepte pe “intrusul” impus după presiunile lui Stoica. Cosmin Olăroiu, care l-a vizitat pe Gigi Becali la Poarta Albă pe 25 iunie, de ziua patronului stelist, i-a făcut şi el lobby lui Dică.


Sursa: sportnews

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentUn alt scandal amoros zguduie Iașul: cel mai bun ortoped din Moldova este acuzat că a făcut un copil unei paciente
Articolul următorInformaţii ŞOCANTE în cazul traficului cu sânge: şapte persoane au murit pentru că nu au primit transfuzii!
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments