FOTO. Grav accident rutier cu victime lângă Ciurea

0
382

Un bărbat a fost dus la spital în urma unui accident în care au fost implicate două maşini Volkswagen, la intersecţia drumului Iaşi-Vaslui cu strada spre Ciurea, în jurul orei 20:30, transmite Ziarul de Iași.

 

Potrivit poliţiştilor, citați de Ziarul de Iași, o şoferiţă care conducea un Volkswagen a oprit în dreptul intersecţiei respective pentru a face stânga spre Ciurea. În acelaşi timp, un alt Volkswagen, care circula tot dinspre Iaşi spre Vaslui, s-a angajat într-o depăşire riscantă.

 

Şoferul celui de al doilea Volkswagen a observat prea târziu şoferiţa care a oprit în drum şi a intrat în ea. Concomitent, bărbatul a tras de volan puternic şi a ajuns ulterior într-un şanţ, apoi s-a lovit de un pod.

 

În urma cascadoriei nedorite, un pasager aflat în dreapta şoferului a fost accidentat. El a fost transportat la spital de un echipaj SMURD.

Poliţiştii fac cercetări pentru a se stabili în ce condiţii a avut loc accidentul, mai arată sursa citată.

 

ACCIDENT cIUREA IASI (4)

 

ACCIDENT cIUREA IASI (2)

 

ACCIDENT cIUREA IASI (3)

 

ACCIDENT cIUREA IASI

 

 

(Sursa: ziaruldeiasi.ro)

 

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentIeşeanca de la curtea prinţului Albert. Delia Noble este acum una din marile soprane ale lumii. O poveste ca un basm
Articolul următorPropunere-şoc a lui Piţurcă: "Bölöni ar fi un selecţioner perfect". Antrenorul naţionalei vrea în toamnă minimum 9 puncte în preliminariile pentru Euro 2016
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments