FOTO HOT | Ce-a făcut Oana Roman cu soţul ei Marius în largul mării?! Cele mai SEXY poze din luna de miere a celor doi

0
510

Luna de miere în însoritul Santorini a luat sfârşit, mârâi s-au întors acasă, însă a rămas ceva ce nimeni nu a avut ocazia să vadă. Ceva ce s-a întâmplat în largul mării, între Oana Roman şi Marius Elisei, iar WOWbiz.ro are dovada FOTO!

 

Jurnaliştii WOWbiz.ro au pus mâna pe cele mai HOT fotografii din luna de miere cu Oana Roman şi Marius Elisei. Cei doi au încins valurile Mării Egee cu săruturi pasionale, desprinse, parcă, din filmul „Laguna Albastră”.

După o plimbare cu o ambarcaţiune de lux pe mare, alături de câţiva prieteni, moment absolut fascinant pe care cei doi proaspăt cununaţi l-au savurat pe deplin, a urmat o relaxare totală, în mare. Oana şi Marius ai făcut baie în larg şi s-au sărutat pătimaş, aşa cum le stă bine unor îndrăgostiţi cum sunt ei.

 

 

 

 

Oana şi Marius au avut parte de o vacanţă de vis în Grecia, Santorini. Cei doi s-au distrat pe cinste, au fost cazaţi într-un resort de mare fiţe în care cea mai ieftină cameră costă 500 de euro pe noapte, aveau piscina privată şi personal non-stop la dispoziţie. Însă cei doi soţi nu sunt genul care să se complacă în lux şi atât. Lor le place aventura, adoră plimbările, sunt înnebuniţi să viziteze locuri încărcate de istorie şi nu se dau în lături de la tot felul de aventuri.

 

 

 

 

 

 

 

Tinerii însuratei s-au întors acasă marţi după amiază şi imediat ce au aterizat s-au grăbit să ajungă la fetiţa lor, micuţa Maria Isabela, de care le-a fost extrem de dor.Oana Roman şi Marius Elisei au ales să îşi petreacă luna de miere în Santorini, Grecia, la sfatul specialiştilor în turism ai agenţiei Christian Tour.

Sursa: wowbiz

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments