Justiția braziliană anchetează mai multe federații pentru trafic de bilete!

0
92

Poliția civilă și justiția braziliană anchetează eventuale complicități din cadrul federațiilor din Brazilia, Argentina și Spania, după demantelarea unei rețele internaționale de vânzare frauduloasă de bilete pentru Cupa Mondială de fotbal.

Această rețea era condusă de un algerian, Mohamadou Lamine Fofana, care face obiectul unei anchete de aproximativ trei luni, după cum a declarat procurorul Marcos Kac, însărcinat cu ancheta. Poliția civilă braziliană a anunțat marți că a arestat 11 persoane acuzate că au revândut ilegal bilete furnizate cu titlu gratuit sponsorilor, federațiilor, ONG-urilor sau jucătorilor.

„Este vorba de aproximativ 1.000 de intrări la meci, cu un preț de bază de aproximativ 1.000 euro”, a adăugat Marcos Kac. Procurorul a explicat că numeroase locuri erau destinate federațiilor din Brazilia, Argentina și Spania. „Anchetăm acest lucru”, a adăugat Kac.

Vânzarea s-a efectuat prin intermediul a trei antreprize de turism din Copacabana (la sud de Rio), care au fost închise de poliție. În ciuda interdicției de vânzare paralelă, mai mulți ziariști de la AFP au asistat la operațiuni de revânzare în jurul stadionului din Brasilia. Marți, înaintea partidei Argentina — Elveția (1-0) la Sao Paulo, un bilet se negocia în jurul sumei de 1.200 euro. Poliția braziliană a arestat deja câteva zeci de vânzători de bilete la negru de la debutul Cupei Mondiale.

 

(Agerpres)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentTransferul armelor chimice siriene în vederea distrugerii s-a încheiat
Articolul următorAmenzi cu duiumul pentru pietonii ieșeni!
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments