Peste 8 ani de temniță pentru femeia acuzată că a înjunghiat un taximetrist! Trebuie să-i achite daune de aproape 15.000 de euro!

0
108

Tribunalul Iași a condamnat-o pe Roxana Butnărică (25 de ani) la opt ani și zece luni de pușcărie, pentru tentativă la omor calificat, tâlhărie calificată și conducerea unui vehicul fără permis.

Totodată, instanța a obligat-o pe aceasta la plata unor daune morale de 10.000 de euro și suma de 17.249 de lei, reprezentând venituri nerealizate în perioada 8 martie 2012 – 4 iulie 2014.

De asemenea, magistrații l-au condamnat și pe concubinul femeii, Aurel Constantin Scorţescu, la doi ani de închisoare, cu suspendare, pentru nedenunţarea unor infracţiuni și tăinuire.

Conform procurorilor, în urmă cu peste un an, Roxana Butnărică a luat un taxi din centrul Iaşului şi i-a cerut şoferului să o ducă pe strada Ogorului.

Anchetatorii au stabilit că, în apropiere de Moara de Foc, tânăra l-a înjunghiat pe taximetrist în gât. Bărbatul a coborât din maşină şi a fost dus la spital de un coleg, iar femeia ar fi fugit cu taxiul.

Ulterior, oamenii legii au găsit maşina abandonată în centrul oraşului. Anchetatorii au mai susţinut că Roxana Butnărică şi iubitul ei au luat din taxi un telefon mobil, casetofonul şi staţia de emisie-recepţie.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments