Șefii Termoservice au fost demiși! Un munte de bani administrat după bunul plac de Tudose-Dumnezeu!

0
107

În această dimineață, directorul SC Termoservice SA Iași și directorul adjunct al aceleiași societăți au fost demiși.

 

Astfel, s-a luat decizia ca Tudor Tudose și Cristian Andrieș să nu mai țină în mâini frâiele companiei amintite. Decizia de demitere a celor doi a fost luată de edilul-șef Gheorghe Nichita.

 

De asemenea, potrivit unor surse apropiate situației de la Termoservice SA, unul dintre cele mai vehiculate nume pentru preluarea conducerii societății este cel al purtătorului de cuvânt al Direcției Generale a Finanțelor Publice Județene (DGFPJ), Maria Țăran.

 

 

Recent, primarul Gheorghe Nichita s-a declarat nemulțumit de activitatea desfășurată de Termoservice SA, societate care administrează peste 600 de asociații de proprietari din municipiu.

 

Astfel, în cadrul unei întâlniri pe care a avut-o pe 20 mai la Palatul Roznovanu cu directorii societăților aflate în subordinea municipalității, Nichita l-a criticat pe directorul societății, Tudor Tudose, pentru modul defectuos în care ar fi condus această unitate, reproșându-i faptul că, în ultima perioadă, a crescut foarte mult numărul reclamațiilor și sesizărilor venite din partea cetățenilor.

 

 

Citeşte şi Primul cap „tăiat” în Primărie: TUDOSE-DUMNEZEU. Șeful Termoservice e primul vizat pentru că se joacă cu banii ieșenilor

 

 

„Sunt complet nemulțumit de modul în care funcționează această societate… Am primit foarte multe reclamații privind modul în care se face repartiția cheltuielilor, dar și modul în care directorul acestei societăți se comportă în relația cu cetățenii! I-am dat un avertisment domnului director Tudor Tudose! După ce vom aproba noua organigramă a Primăriei în Consiliul Local Municipal, e posibil ca multe capete să cadă tocmai din cauza acestei stări de fapt. Domnul director Tudor Tudose a primit de la mine un cartonaș galben, care este foarte aproape de cel roșu! I-am pus în vedere să-și reviziuască în cel mai scurt timp atitudinea, în caz contrar va suporta consecințele care se impun”, a spus atunci edilul-șef.

 

SC Termoservice SA a fost înfiinţată în 2001, prin Hotărârea Consiliului Local Iași, având ca acţionar unic Primăria. Firma și-a început activitatea în domeniul administrării imobilelor, oferta de servicii fiind apoi diversificată.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments