Semne că el este bărbatul potrivit pentru tine!

0
63

In urma cu o jumatate de secol, tinerii se casatoreau fie prin aranjamente familiale, fie dupa ce se cunoasteau superficial o perioada scurta si ajungeau la concluzia ca se simpatizeaza, deci pot merge la altar pentru a-si consuma relatia. In prezent, indragostitii sunt mai preocupati sa afle daca sunt cu adevarat compatibili, inainte de marele pas spre statutul de sot si sotie.

Daca esti indragostita, probabil ca te intrebi uneori daca iubitul tau este sau nu barbatul potrivit pentru tine. Iata cateva indicii care iti arata ca poti avea o viata frumoasa alaturi de partenerul actual, pana la adanci batraneti!

 

1. Personalitatile compatibile

Un test de personalitate, preferabil facut de un psiholog, va arata zonele in care va asemanati si cele in care sunteti diferiti. Nivelul ridicat de compatibilitate iti arata ca veti rezista impreuna la bine si la greu.

 

2. Cautati calitati similare unul la celalalt

El cauta la tine aceleasi calitati pe care vrei si tu ca el sa le aiba: fidelitatea, statornicia, setea de aventura etc.? In acest caz, va potriviti perfect!

 

3. Ii poti tolera defectele

Nimeni nu este perfect, nici macar barbatul ideal pentru tine. Daca ii poti accepta si tolera defectele, puteti avea o relatie durabila.

Sursa: Realitatea.net

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments