Șoferii ieșeni, sancționați de polițiști!

0
46

Pe data de 4 iulie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Iași au organizat o acțiune pe drumurile publice din județ, pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere, precum și pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză sau efectuează manevra de depășire în mod ilegal.

Așadar, au fost aplicate 95 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 27.740 lei. Polițiștii au sancționat 48 de șoferi care au încălcat regimul legal de viteză și 3 șoferi care au efectuat depășiri nelegale. De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării 10 permise de conducere, 2 plăcuțe cu numere de înmatriculare și un certificat de înmatriculare.
Astfel, a fost depistat conducătorul unui auto, C. Nicolae, de 28 de ani, din Fălticeni, județul Suceava, care conducea pe raza localității Costești cu viteza de 101 km/h, control radar, limita legală fiind de 50 km/h. Șoferul a fost sancționat cu 810 lei și i s-a reținut permisul de conducere în vederea suspendării.
Conducătorul unui autoturism, B.C., de 57 de ani, din comuna Todirești, jud. Iași a fost depistat de polițiști în timp ce efectua manevra de depășire a 3 autoturisme, trecând peste marcajul longitudinal continuu, pe raza localității Blăgești. Bărbatul a fost sancționat cu 360 de lei și i s-a reținut permisul de conducere în vederea suspendării.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments